Pronásledování fotbalového ředitele Southamptonu Jasona Wilcoxe ze strany Manchesteru United podle nových úterních zpráv vyvolalo kontroverze. Zprávy naznačují, že Fotbalový dres Southamptonu není spokojen s přístupem United, což by mohlo zkomplikovat Wilcoxovy plány na přesun na Old Trafford. Zdá se, že Saints jsou připraveni implementovat Wilcoxovo celoroční upozornění, pokud United nezlepší svůj platový balíček. Vývoj by mohl způsobit velkou překážku v plánech sira Jima Ratcliffa na oživení Manchesteru United.

Zprávy zdůrazňovaly napětí: „Přístup Manchesteru United k Jasonu Wilcoxovi podnítí zuřivost v Southamptonu.“ Wilcoxova náborová zdatnost si získala obdiv Manchester City i Southampton, díky čemuž se stal cílem, když United upravili svou přestupovou strategii pod Ratcliffem a Sirem Davem Brailsfordem. . Snaha United o Wilcoxe se shoduje s jejich přesunem za hráče Newcastlu United Dana Ashwortha, což přidává další úroveň složitosti jednání. Říká se, že Southampton není spokojen s finanční nabídkou United a načasováním, zejména vzhledem k tomu, že jsou v kritické fázi postupu do Premier League.

Pověsti o Wilcoxově možném odchodu sílí, protože se objevují protichůdné zprávy. Zatímco někteří naznačovali, že Wilcox podal rezignaci, manažer Southamptonu Russell Martin tvrdí, že měl od Wilcoxe ujištění po nedávné porážce s Ipswichem Town. Přestože byl Wilcox v klubu pouze devět měsíců, stále se na něj vztahovala 12měsíční výpovědní lhůta, což byla smluvní překážka jeho odchodu.

Pánske Futbalové Dresy,fotbalové dresy levně,dětské fotbalové dresy,fotbalové dresy klubů

Fotbalový dres Southamptonu
Man Utd rozzlobil Southampton; Arsenal, Spurs soupeří o útočníka 100 milionů liber

V další přestupové fámě se podle jiných zpráv chystají Arsenal a Tottenham v létě soutěžit o útočníka Newcastlu Alexandra Isaka. Newcastle se potýká s finančními problémy fair play, protože oba kluby se chystají nabídnout za švédského útočníka přibližně 100 milionů liber. Isakova působivá bilance vstřelených branek si ho oblíbila u fanoušků Newcastlu od jeho rekordního přestupu z Realu Sociedad v roce 2022. Klub však může být nucen zvažovat lukrativní nabídky, zejména pokud se jim nepodaří kvalifikovat do Evropy.

Mezitím Newcastle United údajně pokukuje po brankáři Arsenalu Aaronu Ramsdaleovi jako o potenciálním kroku. Ramsdale ztratil své výchozí místo ve prospěch Davida Wraye, který hledá pravidelný herní čas a možné shledání s bývalým manažerem Eddiem Howem. Newcastle se zaměřuje na mladé brankáře, aby nahradili Martina Dubravace a Nicka Pope-Howea, přičemž jejich obdiv k Ramsdale pramení z působení v Bournemouthu, kde brankář překonal Disciplinární incident byl vykoupen pod vedením Howea.

Liverpool je údajně jedním z několika klubů, které monitorují teenagera Luise Guilherma z Palmeiras, pokud jde o skauting. Dětský dres Brazilská hvězda je schopná hrát jako č. 10 nebo jako křídlo a vzbudila zájem po působivých výkonech s Palmeirasem a brazilským týmem U20. Po historii Palmeiras produkování špičkových talentů, jako jsou Gabriel Jesus a Andrique, Guillerme představuje nejnovější perspektivu, jak přitáhnout pozornost největších evropských klubů. Palmeiras si ho údajně cení na více než 40 milionů liber a mezi elitními evropskými kluby se rozhořívá boj o Guillermův podpis.

Pronásledování fotbalového ředitele Southamptonu Jasona Wilcoxe ze strany Manchesteru United zvýšilo napětí, přičemž Southampton údajně zuřil nad přístupem United. Saints jsou připraveni prosadit Wilcoxovu roční výpovědní lhůtu, pokud United nezlepší svůj platový balíček, což by mohlo zkomplikovat přesun na Old Trafford. Mezitím se Arsenal a Dres Tottenham Hotspur chystají v létě soutěžit o útočníka Newcastlu Alexandra Isaka, přičemž oba kluby se chystají nabídnout za švédského útočníka zhruba 100 milionů liber. Newcastle také sleduje brankáře Arsenalu Aarona Ramsdalea, zatímco Liverpool je jedním z několika klubů, které sledují teenagera z Palmeiras Luise Guilherma, což naznačuje konkurenční prostředí na fotbalovém přestupovém trhu.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours