Pomoćnik menadžera Jeftini nogometni dresovis Real Madrid, Davide Ancelotti, izjavio je da želi jednog dana napredovati i voditi klub, slijedeći očeve korake. Carlo Ancelotti bit će na čelu pet godina ako odradi ugovor do 2026., a Ancelotti junior se spominjao kao potencijalni nasljednik u prošlosti.

Čini se da je teško za bilo koga drugoga preuzeti posao s avetom Xabija Alonsa koji visi nad poslom, ali prije njegove čarolije u Bayer Leverkusenu, ideja o Davideu Ancelottiju ili Raulu Gonzalezu pojavila se tijekom njihovih borbi 2023. Prvi je rekao France Football, prenosi MD, da mu je krajnji cilj bio postati menadžer na Santiago Bernabeuu.

“Potpisali smo do 2026. Imamo mnogo mladih ljudi i mogućnost da imamo vrlo jaku momčad u nadolazećim godinama. Želim započeti svoju karijeru kao glavni trener, ali znam da sam u najboljem klubu na svijetu, najboljem mjestu za rast. Nema određenog datuma. Ovisit će i o ponudama. Ovdje sam sretan, ovdje mi živi obitelj, žena mi je Španjolka, blizak sam s ocem… Nikad se ne zna. Izazov me ne plaši, cilj je jednog dana ovdje postati glavni trener.”

Nogometna Trgovina

Davide kaže da se divi Real Madrid

Primijećeno je u prošlosti da Carlo često prepušta taktiku tijekom tjedna isključivo Davideu i ostatku njegovog osoblja da razradi prije nego što donese konačnu odluku. Čini se da Davideovo svjedočenje svakako potkrepljuje tu ideju.

“On trenira već 30 godina i prilagođava se. Znao je integrirati mlade u trenerski stožer. Našli smo dobar balans. Modernizirali smo način rada kako bi se moj otac mogao fokusirati na odnos s igračima. Postoji veliko povjerenje, također i kod Francesca Maurija. nogometni dres Real Madrid Dječji Naša uloga je jednostavna: izazivaj ga, izazivaj ga. To je ono što mu treba. Meni je puno lakše dati svoje mišljenje jer sam njegov sin. Gotovo nikad se ne ljuti pred ljudima, ponekad ode, izađe popušiti i vrati se. On je uvijek taj koji odlučuje.”

34-godišnjak je već imao ponude u prošlosti da preuzme druge klubove, uključujući Everton, gdje je dvije sezone radio sa svojim ocem. Sveukupno, Davide radi sa svojim ocem 12 godina otkako se pridružio njegovom osoblju u Paris Saint-Germainu kao kondicijski trener, pridruživši mu se u nogometni dres Bayern Munich, Real Madridu, Evertonu i Napoliju. Budući da govori više jezika i blisko surađuje s ekipom, vrlo ga cijene u Valdebebasu.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours