Grafenberg mängis suurepärase mängu. Ta oli meie jaoks otsustav.

Estimated read time 2 min read

UEFA karika grupivooru esimeses voorus alistas Liverpool võõrsil Linzi 3:1. Pärast mängu kiitis Liverpooli mänedžer Jürgen Klopp Hollandi keskkaitsjat Grafenbechi.

Pärast seda, kui ta ei saanud Bayernis stabiilset mänguvõimalust, siirdus 21-aastane Grafenbech suvel Bayernist 40 miljoni euro eest Liverpooli. Selleks, et kiiremini uude meeskonda integreeruda, keeldus Grafenbech septembrikuiseks rahvusvaheliseks mänguks Hollandi U21 koondisesse kutsumisest.

Grafenberg mängis suurepärase mängu. Ta oli meie jaoks otsustav.

Hollandlane debüteeris eelmisel nädalavahetusel Liverpooli 3:1 võõrsil Wolvesi vastu saadud 3:1 võidul vahetusmängus ning see mäng Linzi vastu oli tema esimene stardimäng Liverpooli eest.

Grafenbech ei valmistanud Kloppi usaldusele pettumust ning mängis Linzi 3:1 viigistamisel olulist rolli, kusjuures tema assist tuli meeskonna väravale.

Klopp ütles: “Grafenbech mängis väga rasketes oludes suurepärase mängu ja ta oli meie jaoks väga määrav, seega on palju positiivset ja ma olen võiduga rahul.”

Grafenbech avaldas, et Klopp tõstis mängueelsel treeningul oma enesekindlust moraalitõstva sõnavõtuga, kutsudes oma mängijaid üles “lõdvestuma”, et nad saaksid end väljakul täielikult väljendada.

Grafenbech ütles: “Ta tuli minu juurde pärast eilset treeningut ja ütles mulle, et mängige vabamalt, teate, te võite teha, mida iganes tahate, aga muidugi peate kõigepealt tegema seda, mida peate tegema.”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours